Street 238,52 tempor
Donec ultricies mattis nulla

ROMSTAL TABLE TENNIS CHALLENGE

Istoric

Castigatori

Parteneri

Galerie foto

Pachete de sponsorizare

 

 

Tenisul de masa este considerat a fi  cel mai indragit sport cu paleta. Este un joc pentru toata lumea, care te ajuta sa te mentii intr-o stare fizica si psihica foarte buna.

De aceea am ales sa organizam pentru clientii nostri un astfel de campionat. Este modul prin care le aratam ca noi susntinem performanta si ideea de echipa si parteneriat! Evenimentul Romstal Table Tennis Chalenge va deveni traditie in Romstal, va fi modul nostru de a ne apropia parteneri si a solidifica relatiile cu ei!

 

Initiativa Romstal de a face un turneu de tenis de masa in Romania mi sa parut foarte interesanta, in primul rand pentru noi sportivii, cat si pentru iubitorii acestui sport. Am ramas placut surprinsa sa vad atatia pasionati de tenis de masa in sala, dornici de a juca si de a participa pe competitie. Sper pe viitor sa fie cat mai multi participanti la campioantul Romstal Table Tennis Challenge, iar eu voi incerca sa fiu prezenta de fiecare data, pentru ca imi face o mare placere sa inmanez personal premiile castigatorilor!

Elisabeta Samara,
triplă campioană europeană la tenis de masa