Street 238,52 tempor
Donec ultricies mattis nulla

Istoric

REGULAMENT 2015 (1)

2015 – Pentru ca ne place tenisul de masa si incurajam un stil de viata cat mai activ, in fiecare an organizam la Buzau cel mai mare campionat de tenis pentru partenerii instalatori. Romstal Table Tennis Challenge a ajuns la cea de-a V-a editie. Concomitent cu meciurile de tenis, am organizat si un campionat de darts pentru cei pasionati. Atmosfera relaxanta si voia buna au dominat competitiile. Ca in fiecare an, sponsorii au incurajat competitivitatea si au premiat performantele.

2014 – Ajuns la cea de-a patra editie, competitia Romstal Table Tennis Championship a testat din nou talentul participantilor si a asigurat un cadru perfect pentru relaxare si voie buna. In plus fata de meciurile de tenis de masa, a avut loc si o competitie pentru pasionatii de darts. Evenimentul s-a desfasurat, ca in fiecare an, la Sala Sporturilor din Buzau si a avut parte de un juriu de exceptie care a asigurat arbitrarea jocurilor.

2013 – A treia editie a campionatului Romstal Table Tennis Challenge a fost cu adevarat incendiara. La ordinea zilei au fost fair play-ul, suspansul si voia buna! Invitatii speciali ai evenimentului au fost: presedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa – domnul Cristi Romanescu precum si multipla campioana nationala si internationala: Eliza Samara

2012 – Competitia a fost stransa atat la campionatul de tenis de masa cat si la cel de darts. Insa fairplay-ul si voia buna au caracterizat atmosfera evenimentului care s-a incheiat seara taziu cu o frumoasa festivitate de premiere si o cina festiva cu bucate alese si muzica buna(a trupei Blue Motors)

2011 – La  prima editie a Campionatului de Tenis de Masa au participat 80 de parteneri Romstal (proiectanti si arhitecti). Toti concurentii au purtat echipamente profesioniste THIBAR. Invitata speciala a evenimentului a fost multipla campioana a Romaniei la competiile nationale si internationale de Tenis de Masa, Elizabeta Samara.