ROMSTAL TENNIS CHALLENGE 2022

Ediția cu numărul 14 a ROMSTAL TENNIS CHALLENGE 2022 a avut loc pe 10 septembrie anul acesta, și a adus împreună peste 100 de parteneri, proiectanți și arhitecți.
Uniți de pasiunea pentru sport sau table, aceștia au petrecut o zi însorită pe terenul de tenis și la mesele dedicate campionatului de table, pe domeniul clubului Pescariu
Sports&Spa.

ROMSTALTENISCHALLENGE_0 100

Începând cu ora 11, după terminarea micului dejun, terenurile de tenis au fost ocupate de partcipanți, care au jucat meciurile la dublu. Nelipsit de emoții a fost și campionatul de table, desfășurat, în aer liber, în zona principală a evenimentului. Spectatorii au fost invitați să își aleagă echipa favorită, să urmărească jocul de table și să se plimbe.

În pauza de masă, concurenții și-au recăpătat puterile, au socializat și au fost invitați să testeze noile mașini electrice, puse la dispoziție de Autoklass.
De-a lungul zilei, contribuind, ca spectatori, la jocurile participanților, ne-am reamintit de importanța lucrului în echipă, a fairplay-ului, răbdării și concentrării.
Atmosfera jucăușă, prietenoasă, a fost completată de spațiul fermecător de pe malul lacului Tei și de cea mai bună companie.
La finalul zilei, norocoșii câștigători s-au bucurat de premii personalizate și de o ploaie de șampanie.

2022d

Mulțumim sponsorilor și participanților pentru o zi de neuitat, vă așteptăm și anul viitor cu același entuziasm și energie!