Street 238,52 tempor
Donec ultricies mattis nulla

ROMSTAL TENNIS CHALLENGE

Bogdan Mircea Sandu - Romair Consulting SRL
Ca si in anii precedenti si in acest an ROMSTAL s-a remarcat in organizarea si desfasurarea turneului de tenis dedicat arhitectilor si proiectantilor, reusind sa imprime pe parcursul intregii zile spiritul competitional si buna dispozitie ce a caracterizat dealtfel toate evenimentele sportive organizate pana in prezent.Satisfactia personala ca participant la turneu este cu atat mai mare cu cat s-a putut limpede observa ca desi este o perioada nefavorabila din punct de vedere economic, ROMSTAL si-a propus si chiar a reusit sa-si pastreze nealterata dorinta de a promova competitia sportiva in general si tenisul in particular si nu in ultimul rand a izbutit sa apropie profesionistii din domeniul constructiilor si al instalatiilor in jurul unei intreceri sportive ce impune adevarate standarde de excelenta.

Bogdan Mircea Sandu – Romair Consulting SRL

Romstal tennis chalenge este o initiativa foarte potrivita, sa-i spunem, pentru mediul agitat si stresant in care traim.  Ne-a prins bine iesirea din cotidian si socializarea cu colegii de breasla si colaboratorii nostrii.Putina miscare este bine venita intotdeauna, asa ca asteptam cu interes campionatul de ping-pong.

Arhitect Laurentiu Vlad, WIGWAM DESIGN

Arhitect Laurentiu Vlad
Ce parere am despre turneul de tenis? O provocare care ma determina sa ma autodepasesc avind in vedere ca la fiecare participare am tintit locul 1, pina la urma sper sa reusesc cu toate ca ma lupt si cu adversarul cit si cu virsta . Locul si modul de desfsurare super ok  dar aici eu nu am nici un merit , ROMSTAL tine blazonul foarte sus organizind o astfel de competitie an de an in niste conditii mai mult decit decente. Oricum emotiile si trairile unei competitii exista la intensitate maxima, nu este usor sa evoluezi cind pe margine exista spectatori care aplauda si urmaresc fiecare punct jucat. In concluzie pentru mine, fost sportiv de performanta (am jucat RUGBY acum vreo 30 de ani) acest turneu inseamna foarte mult si astept evenimentul cu multa pasiune in fiecare an. Cind ajung pe teren uit de virsta uit de alte probleme si ma concentrez pe ce am de facut in acel moment. Concluzia este una singura  ++++10  pentru ROMSTAL, deja este o traditie  aceasta manifestare sper sa continue cit mai mult de aici inainte chiar daca eu nu am sa mai pot fi in mijlocul evenimentului pe terenul de joc.

Serban Davidescu, SC Davis Inco SRL