Street 238,52 tempor
Donec ultricies mattis nulla

Istoric

Romstal Tennis Challenge 2018 – Tenis la superlativ pentru partenerii Romstal
 
A 11-a editie a campionatului de tenis "Romstal Tennis Challenge" a avut loc pe 9 iunie in cadrul Tenis Club Bucuresti. A fost o editie incendiara, in care partenerii invitati au avut ocazia sa participe la competitiile de tenis, dar si cele de table. Fair play, buna dispozitie si mancare traditionala libaneza, acestea au fost ingredientele pentru o zi relaxanta.
 
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul sponsorilor, producatori de renume mondial care au ales sa fie alaturi de Romstal in organizarea acestui eveniment.

 

 

2008 – La prima editie a campionatului au participat 90 de proiectanti, parteneri ai companiei Romstal. Echipamentele invitatilor au fost marca Slazenger si Head.

2009 – In paralel cu turneul de tennis s-a desfasurat prima editie a Campionatului de Table Romstal. La eveniment au participat 97 de proiectanti. Echipamentele concurentilor au fost marca Nike.

2010 – 85 de clienti Romstal au participat la cele 2 campionate care s-au desfasurat in paralel: turneul de tenis si concursul de table. Concurentii au primit echipamentete moderne Adidas.

2011– 120 de proiectanti si arhitecti, toti parteneri Romstal au concurat in cadrul turneului de tenis si a celui de table. Toti invitatii la eveniment au primit echipamente Head.

2012 – Evenimentul de anul acesta a ajuns la editie aniversara, editia a V-a. La turneu au participat peste 100 de clienti care au concurat atat in cadrul campionatului de tennis cat si in cadrul campionatului de table. Echipamentele concurentilor au fost profesioniste,  cu sistem Dry Fit si Clima Cool, brand Adidas si Nike.

2013 – O editie incendiara cu peste 120 de participanti. Competitia a fost stansa si victoria finala foarte spectaculoasa! 

2014 – Campionatul de tenis a reunit cei mai buni 85 de arhitecti si proiectanti din Bucuresti. Atmosfera si voia buna au creat cadrul perfect pentru desfasuraea meciurilor. Ca in fiecare an, sponsorii au incurajat competitivitatea si au premiat performanta! O editia plina de succes!
 
2015 – Noi credem cu tarie ca o minte sanatoasa se dezvolta intr-un corp sanatos! Ne place sportul, ne place ca avem grija de noi si de natura! De aceea incurajam angajatii si partenerii sa aibe un stil de viata sanatos! An de an organizam in luna iunie Romstal Tennis Challenge, campionatul de tenis de masa pentru proiectanti si arhitecti, ajuns acum la a opta editie.
 
2016 – Romstal Tennis Challenge a ajuns la cea de-a noua editia a sa. Un eveniment plin de tact si eleganta, devenit traditie in compania noastra. O minte sanatoasa se dezvolta intr-un corp sanatos. Astfel ca incurajam partenerii sa aiba un stil de viata sanatos si sa faca miscare alaturi de noi. 
 
2017-  Pe 16 iunie a avut loc a zecea ediție a campionatului de tenis organizat de Romstal pentru partenerii sai. Romstal Tennis Challenge este un eveniment plin de eleganță și tact ce a devenit tradiție în cadrul companiei Romstal. Alaturi de campionatul de tenis au avut loc si competitii de table care au contribuit la o atmosfera dinamica si atractiva. Alaturi de Romstal și partenerii sai la aceasta competitie au stat și sponsorii, nume mari dintre producatorii de renume mondial cu care compania colaborează de mai mulți ani.
 

Regulamentul concursului                                                                                                        Galerie foto